Smart Data People
Alle vacatures

Opdrachtgevers

Ariëns

Ariëns

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud is een VGO-gecertificeerd bedrijf. Wij werken voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, VVE’s, overheden en beheerders van commercieel onroerend goed.
Bol Adviseurs

Bol Adviseurs

Onze organisatie kenmerkt zich door een gemeenschappelijk doel waar onze medewerkers samen naar streven: het waarmaken van dromen en ambities van ondernemers. Om dit te realiseren, helpen we klanten om het beste in hun bedrijf, in zichzelf en in hun medewerkers naar boven te brengen. Kortom: we leggen de lat dus hoog! Tegelijkertijd helpen we ondernemers om in topvorm te komen, waardoor maximale prestaties haalbaar worden. En dit doen we al zo’n 65 jaar!
BrandLoyalty

BrandLoyalty

Ons aanbod is diepe en rijke ervaring in loyaliteitsmarketing, die we óók inzetten om onze klanten aan ons te binden. Net als hen zijn we ondernemers met een winnaarsmentaliteit. We werken graag in goede samenwerking, met collega’s, met topleveranciers en natuurlijk het liefst met foodretailers over heel de wereld.
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Een goede gezondheid is ons grootste bezit. Als daar iets mee is, ontregelt dat ons hele leven. Ziekte en lichamelijk ongemak maken onzeker en afhankelijk van anderen. Wat je dan nodig hebt, is goede zorg die bij je past en waarbij je de regie houdt. Maar ook aandacht voor jou als mens. In CWZ bieden we die zorg.
David Beloont

David Beloont

Je bedrijf is je leven. Ondernemen zit in je bloed. De vrijheid om zélf te bepalen: je wilt niet anders. Maar zo gauw je je buigt over je personeelsadministratie verdwijnt dat gevoel van vrijheid. Zonde, vindt David. Iedereen moet dat doen waarvan hij energie krijgt. David krijgt energie van het ondersteunen van ondernemers zodat zij kunnen doen waar ze het best in zijn. Hoe zit dat met jou?
Dekra

Dekra

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid en is één van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. In Nederland is DEKRA actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Rail en Claims & Expertise. DEKRA heeft een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld.
GGD Gelderland-Midden

GGD Gelderland-Midden

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met extra aandacht voor risicogroepen. Dit doet de GGD door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van alle inwoners te bevorderen. Ook uw gezondheid!
IceMobile

IceMobile

IceMobile was founded in 2002 with the vision that mobile would become the most important medium in people’s lives. Over the past 15 years we’ve created award-winning apps and mobile experiences for all kinds of industries, such as retail, banking, travel, fashion, insurance, music, and more. Our merger with BrandLoyalty in 2012 allowed us to expand globally, and specialize in loyalty for food retail. Now, we help companies to innovate with impact, and build stronger relationships with their customers.
Konings & Meeuwissen

Konings & Meeuwissen

Gestart als ‘Dé accountant in de regio Nijmegen’ en uitgegroeid tot een partner die de focus op ondernemen biedt. We zijn een breed financieel dienstverlener met vestigingen in Nijmegen, Beuningen en Oss. Voor u betekent dit één partner die ervoor zorgt dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. We weten wat ondernemen inhoudt, we kennen de ondernemers waarvoor we werken, maar ook de problematiek en vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken heeft of kunt krijgen. Vanuit dat oogpunt blijven wij kijken waar we u kunnen ondersteunen.
KPI Solutions

KPI Solutions

Binnen veel organisaties wordt voor ieder proces gebruik gemaakt van een ander softwarepakket. Informatie is terug te vinden, maar ligt zeer versnipperd door de organisatie. Het verzamelen van de juiste informatie en vervolgens opstellen van één rapportage kost veel tijd en biedt veelal geen duidelijk totaaloverzicht. Hierdoor wordt met veel data weinig tot niets gedaan, waardoor waardevolle gegevens blijven liggen. Met de dashboards van KPI Solutions is dat verleden tijd!
Ons team
Lees meer

Carlo Teeuwissen

Managing Partner

Lees meer

Joep Mulder

Managing Partner
Lees meer

Koen Willems

Adviseur
Lees meer

Nina Pijpers

Recruitment Marketeer

Lees meer

Jolien Grob

Stagiaire Communicatie

Lees meer

Lars Nuwenhof

Stagiair Commercie