Smart Data People
Alle vacatures

Samenwerkingspartners

Data Knowledge Academy

Data Knowledge Academy

Data Knowledge Academy is niet de zoveelste ICT opleider. Wij zijn klein, gespecialiseerd en hebben de ambitie kwalitatief de beste te zijn. We zeggen liever nee dan dat we een traject uitvoeren waar we kwalitatief inhoudelijk niet achter staan.
KPI Solutions

KPI Solutions

Binnen veel organisaties wordt voor ieder proces gebruik gemaakt van een ander softwarepakket. Informatie is terug te vinden, maar ligt zeer versnipperd door de organisatie. Het verzamelen van de juiste informatie en vervolgens opstellen van één rapportage kost veel tijd en biedt veelal geen duidelijk totaaloverzicht. Hierdoor wordt met veel data weinig tot niets gedaan, waardoor waardevolle gegevens blijven liggen. Met de dashboards van KPI Solutions is dat verleden tijd!
Nippur

Nippur

Sinds 2002 levert Nippur BI-diensten aan voornamelijk multinationale en grootzakelijke ondernemingen. Door haar focus op BI-strategie dienstverlening en het leveren van leidende rollen in projecten weten haar consultants een belangrijke bijdrage te leveren aan de BI-uitdagingen van haar klanten. Dankzij deze focus heeft Nippur een toonaangevende naam opgebouwd in de markt.
REshape Center Radboudumc

REshape Center Radboudumc

Challenges for healthcare are enormous: increasing demand, decreasing budgets and shortage in skilled personnel puzzle many healthcare administrators. Next to that we think the next decennium should be the era of the rising self-empowered patient, in where we will embrace the patient, their family and informal care into the healthcare team. Technology is changing possibilities and lowering in costs of it faster than ever, sometimes even exponentially. To cope with these aspects, Radboud University Medical Center launched a program called the REshape Innovation Center.
StarTel

StarTel

StarTel is al meer dan 21 jaar dé ICT opleider van het Noorden. Met het brede opleidingsportfolio heeft menig ICT'er zijn opleiding gevolgd in het opleidingscentrum in de bosrijke omgeving van Roden. En doet dit nog steeds! Want de ontwikkelingen gaan snel en de noodzaak om bij te blijven is groot. Niet alleen voor de werkgever maar zeker ook voor de cursist die met het volgen van een training zijn kennis vergroot en daarmee zijn positie op de arbeidsmarkt sterker maakt.
Ons team
Lees meer

Carlo Teeuwissen

Managing Partner

Lees meer

Joep Mulder

Managing Partner
Lees meer

Koen Willems

Adviseur
Lees meer

Nina Pijpers

Recruitment Marketeer

Lees meer

Jolien Grob

Stagiaire Communicatie

Lees meer

Lars Nuwenhof

Stagiair Commercie