Aanmelden traineeship

Over ons

Smart Data People is opgericht in 2017 in Nijmegen en is gespecialiseerd in kwalitatieve IT Traineeships voor young professionals. Met onze dienstverlening bewijzen wij dat jonge hbo en wo-afgestudeerde high potentials door middel van de juiste tools, kennis en begeleiding snel toegevoegde waarde kunnen leveren binnen diverse IT vakgebieden. Zo hebben wij inmiddels al meer dan 100 verschillende opdrachtgevers succesvol geholpen met hun IT ambities te realiseren. Wij zijn trots op onze trainees die dit mogelijk maken en de opdrachtgevers die het vertrouwen in ons hebben!

De afgelopen jaren hebben wij een professionele dienstverlening neergezet. Zo zijn wij Microsoft "Gold Data Analytics" Partner geworden en zijn wij in 2021 én 2022 uitgeroepen tot FD Gazelle, waarmee wij tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren!

Onderscheidend vermogen

Door onze focus en jarenlange ervaring met IT traineeships zijn we een kennispartner voor zowel de opdrachtgever als trainee

In onze kwalitatief hoogwaardige IT Traineeships geven wij aandacht aan zowel hard- als soft skills

Wij werken enkel met vooraanstaande en gecertificeerde trainers en zijn Microsoft "Gold Data Analytics" Partner

De juiste match maken op basis van regio, achtergrond en interesse van de trainee en de dienstverlening van de opdrachtgever

Door onze deta-vast constructie wordt kennis intern geborgd en maakt de trainee een vliegende start in zijn carrière

Wij voorzien in het tekort aan IT specialisten door deze zelf op te leiden in de huidige krappe arbeidsmarkt

Les En Groepsfotos (33 Of 59)

Onze kernwaarden

In de afgelopen jaren hebben wij een eigen manier van werken gecreëerd. Hierin zijn voor ons een aantal kernwaarden ontstaan. Door persoonlijk aandacht te geven, laten wij onze trainees en opdrachtgevers groeien. Wij staan voor kwaliteit. Dit zie je terug in ons opleidingstraject waarin wij geen concessies doen. Hoogwaardige uitgebreide opleidingen met een volledige focus op IT is daarin de basis voor onze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied weten wij deze kennis als geen ander over te brengen aan onze trainees en daarmee ook aan onze opdrachtgevers. Regionaal de match maken tussen trainee en opdrachtgever, dat is ons doel. Op deze manier streven wij naar lange termijn relaties. Dit alles op basis van eerlijk samenwerken; hét fundament voor succes!

Ons team

Carlo Teeuwissen

Directeur

Joep Mulder

Directeur

Jordie Smits

Sales Manager

Nicole van de Water - Nijeboer

Marketing & Communicatie specialist

Cheyenne Maassen

HR Manager

Bram Kortleever

Sales Consultant

Tessa Smit

Recruitment Manager

Fenne Penninx

Recruitment & Talent Consultant

Victor van Raaij

Sales Consultant

Daphne Schimmel

Sales Consultant

Hayke Goertz

Recruitment Consultant

Vera van Helden

Recruitment Consultant

Benieuwd wat wij voor jullie
kunnen betekenen?