Aanmelden traineeship

Over ons

Smart Data People is opgericht in 2017 in Nijmegen en is gespecialiseerd in kwalitatieve Data Traineeships voor starters. De oprichters Carlo en Joep zijn samen gestart en inmiddels is het team gegroeid en is er uitbreiding in de vorm van een tweede vestiging in Eindhoven.

Met onze dienstverlening bewijzen wij dat jonge wo-afgestudeerde high potentials door middel van de juiste tools, kennis en begeleiding snel toegevoegde waarde kunnen leveren binnen het data vakgebied. Zo hebben wij inmiddels al meer dan 60 verschillende opdrachtgevers succesvol geholpen met hun datagedreven ambities te realiseren. Wij zijn trots op onze trainees die dit mogelijk maken en de prachtige opdrachtgevers die het vertrouwen in ons hebben!

De afgelopen jaren hebben wij een professionele dienstverlening neergezet. Zo zijn wij Microsoft "Gold Data Analytics" Partner geworden en zijn wij in 2021 uitgeroepen tot FD Gazelle, waarmee wij op plaats 54 staan van de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Het ontstaan

Carlo heeft jarenlange ervaring in het opleiden van en werken met young professionals binnen de IT sector en Joep is al ruim vijftien jaar expert binnen het data vakgebied. In 2016 zijn zij samengekomen om over hun gezamenlijke passie voor ondernemen te sparren. Over één aspect waren ze het gelijk eens: steeds meer organisaties maken de beweging naar een datagedreven omgeving en hebben de dringende behoefte om te groeien met eigen personeel om zo deze kennis te borgen. Daarnaast is de schaarste, het aantrekken en behouden van IT personeel, een steeds groter wordende uitdaging voor veel organisaties. Met hun beide expertises en ervaring was het idee om zelf young professionals op te leiden en daardoor nieuw aanbod in de markt te creëren snel geboren. Sinds oktober 2017 is Smart Data People dan ook een feit.

Onderscheidend vermogen

Door onze focus op data en jarenlange ervaring met traineeships zijn we een kennispartner voor zowel de opdrachtgever als trainee

In onze kwalitatief hoogwaardige Data Traineeships geven wij aandacht aan zowel hard- als soft skills

Wij werken enkel met vooraanstaande en gecertificeerde trainers en zijn Microsoft "Gold Data Analytics" Partner

De juiste match maken op basis van regio, achtergrond en interesse van de trainee en de dienstverlening van de opdrachtgever

Door onze deta-vast constructie wordt data kennis intern geborgd en maakt de trainee een vliegende start in zijn carrière

Wij voorzien in het tekort aan data specialisten door deze zelf op te leiden in de huidige krappe arbeidsmarkt

SDP September'20 40

Onze kernwaarden

In de afgelopen jaren hebben wij een eigen manier van werken gecreëerd. Hierin zijn voor ons een aantal kernwaarden ontstaan. Door persoonlijk aandacht te geven, laten wij onze trainees en opdrachtgevers groeien. Wij staan voor kwaliteit. Dit zie je terug in ons opleidingstraject waarin wij geen concessies doen. Hoogwaardige intensieve opleidingen met een volledige focus op data is daarin de basis voor onze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied weten wij deze kennis als geen ander over te brengen aan onze trainees en daarmee ook aan onze opdrachtgevers. Regionaal de match maken, dat is ons doel. Op deze manier streven wij naar lange termijn relaties. Dit alles op basis van eerlijk samenwerken; hét fundament voor succes!

Ons team

Carlo Teeuwissen

Directeur

Joep Mulder

Directeur

Jordie Smits

Sales Manager

Nicole van de Water - Nijeboer

Marketing & Communicatie specialist

Cheyenne Maassen

HR Manager

Eva Linssen

Sales Consultant

Bram Kortleever

Sales Consultant

Tessa Smit

Recruitment Manager

Marikka Kokke

Recruiter

Kim van den Broek

Recruiter

Hayke Goertz

Recruiter

Benieuwd wat wij voor jullie
kunnen betekenen?