Smart Data People
Alle vacatures

Introductie

Smart Data People helpt organisaties te groeien en efficiënter te werken door de inzet van Business Intelligence. Hierdoor kunnen organisaties zelf gaan sturen op betrouwbare en actuele informatie en beslissingen gaan nemen op basis van feiten en cijfers. Met meer dan 15 jaar ervaring op Business Intelligence gebied en meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van de juiste professionals zijn de oprichters van Smart Data People; Carlo Teeuwissen en Joep Mulder, een gedegen gesprekspartner voor uw organisatie.

 

Onze werkwijze

Smart Data People doet het net even anders! Bij ons haal je de Business Intelligence expertise echt in huis door onze kandidaat zelf in dienst te nemen. Wij doen dit door jonge high potentials te werven, op te leiden en volledig te certificeren in Business Intelligence, waarna wij ze laten instromen bij onze opdrachtgevers. Hierdoor kan deze belangrijke kennis worden geborgd in de organisatie wat essentieel is voor de kwaliteit en beheersbaarheid van een Business Intelligence omgeving.

Binnen Smart Data People is er veel aandacht voor het begeleiden, opleiden, coachen en boeien van jonge high potentials richting het vakgebied Business Intelligence, en daar plukken onze medewerkers en klanten de vruchten van!

 

Waarom Smart Data People

Data krijgt een steeds prominentere rol in de bedrijfsvoering van organisaties. Bedrijven en Overheden produceren steeds sneller en steeds meer data en zullen deze datastromen optimaal in moeten richten om ervoor te zorgen dat deze data nauwkeurig, betrouwbaar, relevant en tijdig beschikbaar is en blijft. Dit proces is essentieel om je organisatie beter te kunnen sturen, concurrentievoordeel op te doen en uiteindelijk de kosten te verlagen en de omzet te verhogen.

Smart Data People helpt organisaties om zelf beter te kunnen gaan sturen op informatie. Niet alleen door advies en kennis in te brengen, maar tevens door het leveren van een gecertificeerde BI professionals die dit proces kunnen borgen en kunnen uitbouwen richting de toekomst. Essentieel om succesvol te zijn en te kunnen blijven groeien in de huidige markt.

Smart Data People zorgt ervoor dat onze professionals op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied Business Intelligence, gedegen worden ingewerkt en uiteindelijk in dienst kunnen treden bij onze opdrachtgevers om zo onderdeel te worden van hun organisatie.

 

Onze visie

Over de juiste informatie binnen je organisatie beschikken is essentieel voor een optimale bedrijfsvoering. De expertise en capaciteit om deze informatie uit je organisatie te halen en op de juiste manier te verwerken en te visualiseren moet je als bedrijf zelf in huis willen hebben. Geen doorlopende externe inhuur door consultancy, maar zelf deze kennis en ervaring borgen in je organisatie. Dat is waar wij van Smart Data People voor staan.

 

Ons onderscheidende vermogen

• 100% focus op Business Intelligence;
Passie voor Business Intelligence en nieuwe ontwikkelingen binnen dit vakgebied;
 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en 5 jaar specifiek op het organiseren van en alle aansturing rondom IT traineeships voor jonge high potentials door de medeoprichter Carlo Teeuwissen;
15 jaar inhoudelijke expertise in het vakgebied Business Intelligence door de medeoprichter Joep Mulder;
Een kwalitatief hoogwaardig en uitgebreide BI Traineeship met 8 erkende Microsoft certificeringen (SQL, Excel, Power BI, SSIS, SSAS, Azure Big Data, R en Scrum/Agile). Hierdoor behalen onze trainees zowel hun MCSA als hun MCSE certificering;
Onze trainees hebben de beschikking over meer dan 150 e-Learning trainingen waardoor ze zich kunnen blijven ontwikkelen op relevante actualiteiten in de markt (Azure, Big Data, Data Science enz);
Uitstekende referenties van onze trainees en opdrachtgevers. Referenties zijn op verzoek verkrijgbaar;
Kandidaat kan worden overgenomen, dus geen doorlopende externe inhuur;
Persoonlijke, resultaatgerichte en no-nonsense dienstverlening;
Samenwerkingspartner voor de lange termijn.

Ons team
Lees meer

Carlo Teeuwissen

Managing Partner

Lees meer

Joep Mulder

Managing Partner
Lees meer

Koen Willems

Adviseur