Smart Data People
Alle vacatures

Introductie

Smart Data People helpt organisaties te groeien en efficiënter te werken door de inzet van Business Intelligence. Hierdoor kunnen organisaties zelf gaan sturen op betrouwbare en actuele informatie en beslissingen gaan nemen op basis van feiten en cijfers. Met meer dan 15 jaar ervaring op Business Intelligence gebied en meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van de juiste professionals zijn de oprichters van Smart Data People; Joep Mulder en Carlo Teeuwissen, een gedegen gesprekspartner voor uw organisatie.

Wat is Business Intelligence

Business Intelligence is het gehele proces rondom het verzamelen en structureren van data binnen een organisatie of instelling teneinde deze data om te zetten in bruikbare beslissingsondersteunende informatie (intelligence). Deze informatie kan vervolgens worden gevisualiseerd in een rapport of dashboard met rapportagetools waardoor er inzicht wordt gecreëerd en er beslissingen kunnen worden genomen op basis van feiten en cijfers.

Data krijgt een steeds prominentere rol in de bedrijfsvoering van organisaties. Bedrijven en Overheden produceren steeds sneller en steeds meer data en zullen deze datastromen optimaal in moeten richten om ervoor te zorgen dat deze data nauwkeurig, betrouwbaar, relevant en tijdig beschikbaar is en blijft. Dit proces is essentieel om je organisatie beter te kunnen sturen, concurrentievoordeel op te doen en uiteindelijk de kosten te verlagen en de omzet te verhogen.

Onze werkwijze

Smart Data People doet het net even anders! Wij helpen organisaties zelf te kunnen gaan sturen op informatie. Niet alleen door advies en kennis in te brengen, maar tevens door het leveren van een gecertificeerde BI professionals uit de regio die dit proces kan borgen en kan uitbouwen richting de toekomst. Essentieel om succesvol te zijn en te kunnen blijven groeien in de huidige markt.

Onze core business is het leveren van jonge gecertificeerde BI professionals. Dit doen wij door high potentials te werven, op te leiden, te certificeren en bij mooie organisaties in de regio van hun woonplaats te laten instromen waardoor ze direct onderdeel worden van de organisatie van onze opdrachtgever. Wij besteden hierbij veel aandacht aan de match met de kandidaat (achtergrond, studie, affiniteit en reistijd) ten opzichte van de opdrachtgever en functie. Middels ons BI Traineeship certificeren onze kandidaten zich volledig in zowel de frontend als de backend van de Microsoft BI stack: SQL, Excel, Power BI, SSIS, SSAS, Azure Big Data, R/Python en Scrum/Agile waardoor ze breed zijn opgeleid binnen de specialisatie Business Intelligence. Ook is er in het traineeship aandacht voor de ontwikkeling van soft- en business skills. De behaalde certificeringen in combinatie met onze praktijkopdracht, maakt dat onze kandidaten snel inzetbaar zijn op functies richting Business Intelligence, Data Engineer, Data Analist, Business Analist en Consultancy.

Binnen Smart Data People is er veel aandacht voor het begeleiden, opleiden, coachen en boeien van jonge high potentials richting het vakgebied Business Intelligence en een uitdaging die past bij hun passie en persoonlijkheid, en daar plukken onze medewerkers en klanten de vruchten van!

Onze visie

Over de juiste informatie binnen je organisatie beschikken is essentieel voor een optimale bedrijfsvoering. De expertise en capaciteit om deze informatie uit je organisatie te halen en op de juiste manier te verwerken en te visualiseren moet je als bedrijf zelf in huis willen hebben. Geen doorlopende externe inhuur door consultancy, maar zelf deze kennis en ervaring borgen in je organisatie. Dat is waar wij van Smart Data People voor staan.

 

Waarom Smart Data People

Vanuit onze inhoudelijke BI expertise kunnen wij als geen ander de juiste professionals selecteren en tevens als sparringpartner voor onze opdrachtgevers optreden. Met onze kennis en ervaring uit de markt hebben wij ons BI traineeship opgesteld zodat onze trainees op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied BI en ze de juiste aansluiting hebben met de op dit moment in de markt gevraagde kennis. Ook is er de mogelijkheid om onze trainees van een gedegen inwerktraject te voorzien zodat ze snel van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers.

Doordat wij een deta-vast constructie hanteren kunnen onze kandidaten worden overgenomen en deel uitmaken van de organisatie van onze opdrachtgever. Dit sluit goed aan bij onze ervaring dat het intern borgen van BI kennis essentieel is voor de kwaliteit en beheersbaarheid van een BI-omgeving. Door ons concept kunnen organisaties laagdrempelig BI inzetten en beter gaan sturen op informatie.

Ons onderscheidende vermogen

• 100% focus op Business Intelligence;
Passie voor Business Intelligence en nieuwe ontwikkelingen binnen dit vakgebied;
 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en 5 jaar specifiek op het organiseren van en alle aansturing rondom IT traineeships voor jonge high potentials door de medeoprichter Carlo Teeuwissen;
15 jaar inhoudelijke expertise in het vakgebied Business Intelligence door de medeoprichter Joep Mulder;
Een kwalitatief hoogwaardig en uitgebreide BI Traineeship met 8 erkende (Microsoft) certificeringen: SQL, Excel, Power BI, SSIS, SSAS, Azure Big Data, Python/R en Scrum/Agile. Hierdoor behalen onze trainees zowel diverse MCSA certificeringen als hun MCSE certificering;
Onze trainees hebben de beschikking over meer dan 150 e-Learning trainingen waardoor ze zich kunnen blijven ontwikkelen op relevante actualiteiten en nieuwe technieken in de markt;
Uitstekende referenties van onze trainees en opdrachtgevers. Referenties zijn op verzoek verkrijgbaar;
Kandidaat kan worden overgenomen, dus geen doorlopende externe inhuur;
Persoonlijke, resultaatgerichte en no-nonsense dienstverlening;
Samenwerkingspartner voor de lange termijn.

Ons team
Lees meer

Carlo Teeuwissen

Managing Partner

Lees meer

Joep Mulder

Managing Partner
Lees meer

Koen Willems

Adviseur
Lees meer

Nina Pijpers

Recruitment Marketeer

Lees meer

Jolien Grob

Stagiaire Communicatie

Lees meer

Lars Nuwenhof

Stagiair Commercie