Smart Data People
Alle vacatures

Interim Professionals Business Intelligence

Heeft u op korte termijn een doorgewinterde kracht nodig die uw organisatie tijdelijk kan versterken of bent u de ervaren interim professional die zijn hand niet omdraait voor de meest uitdagende projecten? Dan bent u bij Smart Data People aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers en ervaren Business Intelligence professionals. Smart Data People is dé spil tussen organisaties en interim professionals.

Voor de opdrachtgever

Smart Data People heeft een groot netwerk van ervaren interim-professionals binnen het Business Intelligence vakgebied. Onze uitgebreide database bevat interim professionals met diverse specialismen en een ruime ervaring. Al onze interim professionals spreken wij persoonlijk voordat wij ze voorstellen bij onze opdrachtgevers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van ons netwerk gewaarborgd blijft en zijn wij in staat een goede match te maken tussen opdrachtgever en interim professional. Vraag gerust naar onze werkwijze en commerciële voorwaarden.

Voor de interim professional

Voor u als interim professional bieden wij uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties binnen het vakgebied van Business Intelligence. U kunt zich als interim professional vrijblijvend bij ons inschrijven. Wij houden u dan op de hoogte van actuele opdrachten.

Ons team
Lees meer

Carlo Teeuwissen

Managing Partner

Lees meer

Joep Mulder

Managing Partner
Lees meer

Koen Willems

Adviseur
Lees meer

Nina Pijpers

Recruitment Marketeer

Lees meer

Jolien Grob

Stagiaire Communicatie

Lees meer

Lars Nuwenhof

Stagiair Commercie